Kasco Computerhulp

Met een beetje hulp kom je al heel ver!

Computerovername

Wij, bij Kasco hebben een manier gevonden om volledig veilig aan uw computer thuis te werken.

Het werkt als volgt;

-U belt ons. U zegt dat u op het moment hulp nodig heeft en graag gebruik zou willen maken van onze computerovername-dienst. Daarvoor maken we een afspraak.

 

-Bij die afspraak belt u ons weer, het liefst met het programma geďnstalleerd, dit is niet vereist, als u niet uit de handleiding komt helpen wij u tijdens de afspraak nog telefonisch (of op afspraak als u liever hebt dat wij het komen installeren) met installeren.

 

-U vertelt ons de unieke 12-cijferige code in uw scherm, die elke keer anders is. U klikt op delen en verbinden (zoals uitgelegd in de handleiding) en binnen twee minuten krijgt u een schermpje waarop staat dat iemand u wil helpen. U klikt op ja, dat wil ik en wij bij Kasco kunnen nu in uw computersoftware en eventueel bepaalde installaties uitvoeren.

Het is volkomen veilig en wij kunnen er enkel in als u daarvoor toestemming en de 12-cijferige code geeft.

Dit moet u elke sessie apart doen met een nieuwe code, zodat niemand te pas en te onpas met uw computer kan werken, enkel als u dat wilt.

 

Mail naar info@kascohelpt.nl met als onderwerp “computerovernameprogramma”.

(Sla het bestand op, op bijvoorbeeld uw bureaublad, en dubbelklik op “Kasco.zip” Waarna u kunt dubbelklikken op de handleiding(en) of het installatieprogramma)

Geen tijd voor iemand over de vloer?

Dan werken we toch aan uw computer op afstand.

  Home  |  Over Ons  |  Diensten  |  Portfolio  |  Contact